Meni
   Prva stran    Š.D. Piramida    Šola smučanja    Poletne aktivnosti    Galerija slik    Povezave    Sponzorji    Kontakt    Novice

Vreme
   Napoved v sliki    Napoved v besedi    Radarska slika

Zadnje novice
meni Vabilo k vpisu v celoletno šolo smučanja W&W
Pravila in pogoji uporabe spletne strani sd-piramida.com

Spletne strani sd-piramida.com so avtorsko zaščitene. Poleg navedenih pravil, s katerimi se morate brezpogojno strinjati, če želite uporabljati spletno stran in njene podstrani, veljajo tudi vsi veljavni zakoni Republike Slovenije.


1. O strani
Avtorske pravice teksta: Športno društvo PIRAMIDA Maribor.
Avtorske pravice slikovnega, video in audio materiala: Športno društvo PIRAMIDA Maribor.
Avtorske pravice izgleda, programiranja in izdelave spletne strani sd-piramida.com in vseh njenih podstrani (razen kjer je posebej določeno drugače): Športno društvo PIRAMIDA Maribor.


2. Vsebina spletne strani sd-piramida.com
Celotna vsebina spletne strani sd-piramida.com in njenih podstrani je avtorsko zaščitena in je last Športnega društva PIRAMIDA Maribor (razen kjer je posebej določeno drugače). Vsaka uporaba, kopiranje ali posredovanje vsebine spletne strani, slik, video ali audio datotek (materiala) je brez predhodnega dovoljenja lastnika avtorskih pravic strogo prepovedana.
Vsa vsebina spletne strani sd-piramida.com se lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni. Ne odgovarjamo za nobeno morebitno škodo ali izgubo informacij zaradi tega dejanja.


3. Odgovornost lastnika/ov in urednika za vsebino spletne strani sd-piramida.com
Čeprav se, kolikor nam čas dopušča, trudimo, da so podatki, ki jih objavljamo na spletni strani, točni, slovnično pravilni in ažurni, lastnik/i in urednik spletne strani sd-piramida.com (v nadaljevanju »ekipa Piramide«) ne odgovarjajo in ne garantirajo, da so podatki, ki so objavljeni na spletni strani, točni, slovnično pravilni in ažurni.
Vsebina je informativnega značaja, zato ekipa Piramide nikakor ne more biti odgovorna in sodno preganjana (kazenska in civilna odgovornost za napake, tako stvarne kot pravne je popolnoma izključena), če je prišlo do direktne ali posredne materialne ali moralne škode kot posledice uporabe napačnih ali netočnih vsebin, ki so objavljene na naši strani.


4. Povezave do drugih spletnih strani
Povezave do drugih (eksternih) spletnih strani, tako pravnih kot fizičnih oseb, na naši strani so našim uporabnikom na voljo le kot dodatek. Ekipa Piramide ne sprejema nobene odgovornosti za vsebino, izgled in izdelavo spletnih strani, na katere kažejo povezave s strani sd-piramida.com. Za te strani so odgovorni izključno lastniki teh strani.


5. Uporaba in izgled spletne strani sd-piramida.com
Spletne strani sd-piramida.com so optimizirane za spletne brskalnike, ki podpirajo css tehnologijo, ekransko resolucijo 1024x786 točkovnih pik ter 32 bitno barvno globino.
Podatki na spletni strani sd-piramida.com so vidni in dostopni tudi uporabnikom z drugačno tehnologijo, vendar je lahko izgled v nekaterih primerih neprimeren.
Ekipa Piramide ne prevzema nobene odgovornosti za nepravilne postavitve oz. izgled spletne strani, če uporabljate drugačno tehnologijo od tiste, za katero je bila stran optimizirana.


6. Varstvo podatkov
Ekipa Piramide se zavezuje, da ne bo nobenih podatkov, ki jih pridobi preko spletnih vmesnikov (prijavnic za tečaje), posredovala tretjim osebam in da bo podatke uporabljala izključno za vodenje evidence prijavljenih v tečaje smučanja in deskanja na snegu, vendar pa ne odgovarjamo za varnost podatkov v primeru vdora v sistem.


7. Sprememba pogojev in pravil uporabe
Ekipa Piramide si pridržuje pravico, da pravila in pogoje uporabe spletne strani sd-piramida.com in vseh njenih podstrani kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni.
Datum zadnje spremembe pogojev in pravil uporabe spletne strani sd-piramida.com bo vedno objavljen.

Sponzorji
FinD-Info

IECG
Jordan
Festinans

Fischer
Vita Trebnje

Nordica

Spletni iskalniki

Koledar
Ne Po To Sr Če Pe So
- - - - - - 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 - - - - - -
June
Prva stran | Š.D. Piramida | Šola smučanja | Poletne aktivnosti | Galerija slik | Povezave | Forum | Kontakt
© 2006-2024 Športno društvo Piramida Maribor, vse pravice pridržane | pogoji uporabe | Stran se je zgenerirala v: 0.001544 sekundi/ah.