Meni
   Prva stran    Š.D. Piramida    Šola smučanja    Poletne aktivnosti    Galerija slik    Povezave    Sponzorji    Kontakt    Novice

Vreme
   Napoved v sliki    Napoved v besedi    Radarska slika

Zadnje novice
meni Vabilo k vpisu v celoletno šolo smučanja W&W
Športno društvo Piramida Maribor

Športno društvo PRAMIDA je mlado športno društvo, ustanovljeno leta 1994. Deluje predvsem na področju mariborske regije. V kratkem obdobju svojega delovanja se lahko pohvalimo z dobrimi rezultati. Strokovno delo in zavzetost sta naše vodilo, naš namen pa je približati šport in vse njegove lepote širšim množicam mladih od vrtca naprej.

S strokovnim delom in vodenjem želimo najmlajše otroke pripeljati od začetništva v posamezni športni panogi do faze, ko se lahko odločijo za nadaljevanje v tekmovalnem sistemu. Naši člani so tudi osnovnošolci in srednješolci, ki pridobivajo osnovna znanja o športnih veščinah, se v njih izpopolnjujejo in razvijajo. Na ta način ustvarjamo solidno osnovo za razvoj mladih v vrhunske športnike.

Zahtevni programi in naloge, ki se jih lotevamo, so povezani tudi z določenimi stroški. Pokroviteljstvo in sponzoriranje sta le dva od mnogih načinov, s katerimi omogočamo delovanje našega športnega društva oz. športne šole.

Program našega dela je širok in prilagojen vsem starostnim skupinam mladih športnikov. Naš namen pa ni samo športno udejstvovanje, temveč tudi ustvarjanje osnov za zdravo življenje in pravilen razvoj ter vzgojo mladih ljudi.

V naši športni šoli ponujamo udeležencem možnost udejstvovanja v naslednjih disciplinah:

Aktivnosti športnega društva

Razen navedenih disciplin ponujamo strokovno vodstvo in organizacijo treningov še v drugih "modernih" športnih aktivnostih.

____________________________________________________________________________________


Smučarska sekcija
smučarska sekcija


Športno društvo PIRAMIDA se s svojim programom smučarske šole aktivno vključuje v športno dogajanje v širši mariborski regiji. Pri vzgoji najmlajših (cicibanov) sodelujemo z Zvezo prijateljev mladine kot nosilcem udejstvovanja na področju športa, kulturnih in ostalih animacij.

V okviru smučarske šole organiziramo:
- celoletno alpsko šolo - to je priprava otroka-smučarja do faze, kjer se lahko odloči za nadaljevanje v tekmovalnem sistemu;
- smučarsko šolo za cicibane, šolarje, dijake in odrasle, v kateri poučujemo alpsko smučanje in deskanje na snegu.

V turističnem programu, kjer sodelujemo z našimi turističnimi agencijami in počitniškimi domovi, organiziramo smučarsko šolo za goste, ki pri nas preživljajo zimske počitnice. Svoje storitve pa ponujamo tudi turističnim agencijam. Zanje izvajamo šolo smučanja in smučarsko animacijo na domačih in tujih smučiščih.

 

____________________________________________________________________________________


Teniška sekcija
Teniška sekcija


Vključujemo se v program športnega izobraževanja v vrtcih in šolah ter izvajamo tečaje tenisa za vse ostale starostne skupine. Organiziramo tudi celoletno šolo tenisa.

____________________________________________________________________________________


Plavalna sekcija
Plavalna sekcija


V okviru športne šole izvajamo strokovno vodenje plavalnih tečajev, ki obsegajo začetne tečaje plavanja namenjene najmlajšim udeležencem, in druge vrste tečajev za vse, ki želijo svoje znanje dopolniti.

____________________________________________________________________________________


Rolanje
Rolanje


Kot razvedrilo in dopolnilo vsem ostalim športnim panogam izvajamo tudi program rolanja in sicer:
- osnovni tečaj in
- nadaljevalni tečaj.

____________________________________________________________________________________


Pohodništvo
Pohodi


V tej sekciji skrbimo predvsem za telesno pripravljenost udeležencev naših tečajev. Druženje pa je poleg razvedrila namenjeno tudi razvijanju osnov zdravega življenja.

Sponzorji
FinD-Info

IECG
Jordan
Festinans

Fischer
Vita Trebnje

Nordica

Spletni iskalniki

Koledar
Ne Po To Sr Če Pe So
- - - - - - 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 - - - - - -
June
Prva stran | Š.D. Piramida | Šola smučanja | Poletne aktivnosti | Galerija slik | Povezave | Forum | Kontakt
© 2006-2024 Športno društvo Piramida Maribor, vse pravice pridržane | pogoji uporabe | Stran se je zgenerirala v: 0.001344 sekundi/ah.